Wij zoeken jou!

Bij de Eendracht staat opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers centraal, want uiteindelijk maakt het team samen hèt gezicht van ons bedrijf. We vertellen gasten graag over onze producten en leveranciers en bieden daarom ook de nodige training om deze kennis te kunnen overdragen.

De keuze voor mooie & kwalitatieve producten en de kennis van onze professionele medewerkers zorgen samen voor een druk en energiek bedrijf. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat verwelkomen we de vele passanten die op de motor, fiets of te voet de routes langs ons monumentale pand volgen, maar zeker ook de plaatselijke bewoners zijn graag geziene gasten.

Bij de Eendracht houden we van wat we doen en dat is belangrijk!

MEDEWERKER BEDIENING (FT & PT)

Ken jij de kneepjes van het vak en weet je inmiddels hoe je een wijk of de bar moet draaien en kun jij daarnaast nog je collega’s verder helpen? Ben jij in staat om zelfstandig in je dienst te werken en al verder vooruit te denken? Dan zou dit de baan voor jou kunnen zijn!

Als medewerker bediening ben jij één van de drijvende krachten achter het team. Jouw ervaring motiveert de nieuwe (jongere) medewerkers en jouw kennis brengt hen een stapje verder. Samen met de rest van het team zorg je dat de gasten vanaf de eerste stap binnen de deur in de watten worden gelegd; jij creëert de ultieme Eendracht gastvrijheid die onze gasten van ons gewent zijn. Wanneer er evenementen of vergaderingen zijn in onze zalen, help jij om dit op tijd klaar te hebben staan en draai je ook zelfstandig deze evenementen.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd

AFWAS EN KEUKENASSISTENTEN (PT)

Voor in onze keuken zoeken we all round medewerkers! In deze combinatiefunctie sta je open voor alle klussen die gedaan moeten worden. Dat houdt in het verzorgen van de afwas, het ondersteunen van het keukenteam met diverse werkzaamheden, Ondertussen leren we de beginselen van het koks vak! Daar kan je altijd wat mee!

ZELFSTANDIG WERKEND KOK MET AMBITIE (FT)

In deze functie heb je al de nodige ervaring opgedaan in de keuken, want in de keuken leer je voornamelijk door het te doen. We zoeken naar zelfstandig werkende koks, die niet alleen komen om een partie te draaien, maar die ook door willen leren en meer verantwoordelijkheid durven te nemen. De zelfstandig werkend kok waar we naar zoeken, zien we dan ook opgroeien naar sous-chef en zal mede leiding gaan geven aan ons keukenteam.

Veelzijdige en energieke functies! Ben jij er klaar voor?? Reageer dan op een van deze vacature met jou motivatie!