ONS DOEL EN ONZE VISIE

“Samen geven we mooie plekken smaak “

Het Horeca Kantoor is een snelgroeiend en professionele hospitality organisatie waar onze visie draait om de persoon.
We zoeken mensen die geloven dat persoonlijke ontwikkeling en ondernemen leidt tot verbetering en groei in ons bedrijf.

Kernwaarden

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf. Het zijn eigenschappen of drijfveren die laten zien waar het bedrijf voor staat. De kernwaarden van HHK bepalen wie HHK is als bedrijf, als werkgever en als werkplek. Het is bepalend voor de cultuur van de onderneming en laat zien welke eigenschappen belangrijk zijn voor een goede match tussen werkgever en werknemer. Door middel van een symbolische weergaven, fysiek aanwezig te laten zijn binnen de locaties, zijn de kernwaarden zichtbaar en onmisbaar. Kernwaarden zijn niet alleen bepalend voor werving en selectie, maar minstens zo belangrijk voor de gasten en partners om te laten zien waar HHK voor staat. Wat voor type bedrijf stap ik binnen, wat kan ik verwachten van de medewerkers, hoe word ik behandeld en wat wordt er van mij verwacht? 

Onderstaand de 4 kernwaarden van HHK;

1. Heb liefde voor het vak: zorg goed voor onze gasten, collega's en omgeving, weet wat je serveert, heb interesse voor het vak, volg de ontwikkelingen in de markt.

2. Sta nooit stil: neem verantwoordelijkheid, niet praten - maar doen, bekijk je werk op een positieve manier, wees loyaal naar je collega’s.

3. Ontwikkel jezelf: blijf leren, sta open voor kritiek, ga vernieuwing of verandering niet uit de weg, laat zien dat je ambitieus bent.

4. Breng energie mee: kom met plezier naar je werk, laat je sores even achter je, wees ondernemend en bekijk het van de positieve kant, het is altijd oplosbaar

Onze locaties en exploitaties

Al onze locaties hebben een eigen identiteit en eigen type doelgroep. Vanzelfsprekend vormt dit ook een unieke samenstellingen van werknemers.
We zijn 1 team en hebben 1 taak; de beste service bieden en het beste product leveren. Zie hieronder een overzicht van de locaties met een korte omschrijving;

Bekijk onze locaties