ONZE LOCATIES EN EXPLOITATIES

Samen met onze collega's creëren we fantastische horecaplekken. Fijn om te komen en fijn om te werken, met de buurt, in de buurt en voor de buurt.

Zoals eerder beschreven, hebben alle locaties een eigen identiteit en eigen type doelgroep. Vanzelfsprekend vormt dit ook een unieke samenstellingen van werknemers. Echter zijn we met zijn alle 1 team en hebben 1 taak; de beste service bieden en het beste product leveren. Zie hieronder een overzicht van de locaties met een korte omschrijving;


DE EENDRACHT

Welkom bij de Eendracht, de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten. Hier komen mensen samen onder het genot van heerlijk en lokaal eten.
Op meerdere unieke locaties in authentieke panden staan de deuren altijd open, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. De Eendracht familie is begonnen in Abcoude, en verwelkomt je ook in Weesp, Alkmaar, Enkhuizen, Hilversum, Blaricum en Baarn.
Stap binnen voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, een snelle hap of een sfeervolle borrel. Ons team ontvangt je graag!
De Eendracht, huiskamer bij jou in de buurt.


Bartack

BARTACK

BARTACK is dé hotspot in Amsterdam-West, eind 2017 geopend in het minder bekende, maar meest unieke, deel van de Amsterdamse wijk; de Baarsjes. BARTACK zorgt voor vernieuwende en unieke gerechten die vegetarisch georiënteerd zijn. Bij BARTACK voert groente de hoofdtoon, maar kun je er ook voor kiezen om te genieten van een heerlijk stukje vlees of vis. BARTACK staat voor; vernieuwende gerechten, unieke ligging, lekker eten, zorgzame sfeer en werknemers, Easy going. De unieke ligging op de postjesweg aan het Rembrandtpark maakt BARTACK de perfecte plek voor ontbijten, lunchen, dineren of borrelen.


Ox

OX & BUCKS

Ox & Bucks, is te vinden in het hart van het zakelijke district van het WTC Amsterdam. Of je je nu moet voorbereiden op een vergadering of een kopje koffie wilt drinken. Of je geniet van een (zakelijke) lunch met collega's of de werkweek komt afsluiten met een cocktail op de vrijdagavondborrel. Ox & Bucks is dé plek op de Zuidas voor kwaliteit comfort-food met een goede sfeer, op het terras of in het restaurant. Het interieur van Ox & Bucks is ontworpen door Casper Reinders en Thijs Murré. Voor het WTC hebben ze een downtown-sfeer gecreëerd die geschikt is voor zowel informele bijeenkomsten als zakelijke afspraken.


Bar Boon

BAR BOON

Eetwinkel en espressobar Bar Boon. Sinds 2008 zorgen wij bij BAR BOON dagelijks met veel plezier voor onze gasten. Op locaties waar zowel wordt gewerkt als gestudeerd. BAR BOON is een plek om samen te komen, maakt niet uit met wie. Het assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid. Op het menu staan salades, stokbroodjes, soepen, smoothies. Ook voor een goeie kop koffie met een stuk taart kun je bij BAR BOON terecht. We zijn te vinden op Hilversum Mediapark Amsterdam Digital House en Conservatorium.  DE EENDRACHT WEESP

De Eendracht Weesp is in 2018 toegetreden tot De Eendracht familie. Een vaste waarde bij De Eendracht is, met veel vaste gasten, leuke buurt-events zoals Koningsdag de Eendracht Danst en onze welbekende Pub Quiz organiseren. De Eendracht Weesp is een sfeervolle zaak met een gezellige bar, dus uitermate geschikt voor dit soort events.


DE EENDRACHT BLARICUM

Hier kan je 7 dagen per week, van 9.00 tot 24.00 uur terecht voor een ontbijt, heerlijke koffie, lunch, een borrel of diner. De Eendracht Blaricum gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide. Vooral in de weekeinden wordt De Eendracht Blaricum drukbezocht, is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. De Eendracht Blaricum heeft een groot terras aan de heide met 200 zitplaatsen, waarvan 5 loungehuisjes waar je kunt ontspannen op comfortabele dikke kussens met een hapje en een drankje. Voor de kinderen liggen er ballen om mee te voetballen. Ook voor paarden hebben wij plek om tot rust te komen en de hondenbakken staan klaar om te gebruiken. 


DE EENDRACHT HILVERSUM

Begonnen als Hotel Hiensch in 1925, met als oprichter de legendarische Henk Hiensch, kent de De Eendracht Hilversum een lange historie als De Jonge Haan. Met de AVRO, de VPRO en de VARA als buren werd de Jonge Haan al snel de stamkroeg van deze omroepen. Nu in 2020 is de De Eendracht Hilversum uitgegroeid tot een van de drukste horecabedrijven in 't Gooi en na 95 jaar is het nog steeds hét ontmoetingspunt van de Hilversumse media maar inmiddels weten onze buren  ons ook te vinden voor ontbijt, lunch of diner.