ONZE LOCATIES EN EXPLOITATIES

Samen met onze collega's creëren we fantastische horecaplekken. Fijn om te komen en fijn om te werken, met de buurt, in de buurt en voor de buurt.

Zoals eerder beschreven, hebben alle locaties een eigen identiteit en eigen type doelgroep, van Italiaanse cuisine in Amsterdam tot strandtent in Zandvoort. Vanzelfsprekend vormt dit ook een unieke samenstellingen van werknemers. Echter zijn we met zijn alle 1 team en hebben 1 taak; de beste service bieden en het beste product leveren. Zie hieronder een overzicht van de locaties met een korte omschrijving;


Bar Spek

BAR SPEK

Bar Spek is een zaak waar je je de hele dag welkom voelt; licht, open en fris overdag, en warm en gezellig in de avond. Ontbijt-lunch-diner, alle drie even belangrijk. Bar Spek richt zich op de buurt, iedereen is welkom en iedereen is gelijk. De gasten/buurtbewoners herkennen en leren kennen zijn dus uitermate belangrijk voor Bar Spek en de sfeer die wordt neergezet. De keuken van Bar Spek kenmerkt zich door de houtoven die er in staat. Op het grote terras aan het water kunnen onze gasten goed eten en drinken, elk moment van de dag! Met zicht op het water en de dynamiek van de Admiraal de Ruijterweg!


Bartack

BARTACK

BARTACK is dé hotspot in Amsterdam-West, eind 2017 geopend in het minder bekende, maar meest unieke, deel van de Amsterdamse wijk; de Baarsjes. BARTACK zorgt voor vernieuwende en unieke gerechten die vegetarisch georiënteerd zijn. Bij BARTACK voert groente de hoofdtoon, maar kun je er ook voor kiezen om te genieten van een heerlijk stukje vlees of vis. BARTACK staat voor; vernieuwende gerechten, unieke ligging, lekker eten, zorgzame sfeer en werknemers, Easy going. De unieke ligging op de postjesweg aan het Rembrandtpark maakt BARTACK de perfecte plek voor ontbijten, lunchen, dineren of borrelen.


Tijn Akersloot

TIJN AKERSLOOT

Een strandtent in Zandvoort vernoemd naar zijn originele oprichter Tijn Akersloot in 1965. Tijn staat bekend om zijn relaxte strandgevoel, prachtige uitzicht en gemêleerd publiek; van kitesurfers tot aan families, lokalen en Amsterdammers. Iedereen is er op zijn plek. Het paviljoen is het gehele jaar geopend en ook daarop ingericht. Tijn is een groot restaurant en daarmee is structuur, taakverdeling en opleiding van essentieel belang. De structuur en taakverdeling zorgen voor een soepel verloop en goede service op de meest drukke dagen. Vasthouden hieraan op de rustige dagen zorgt voor automatismen op de momenten dat het echt nodig is. Uitdagend, inspannend en een enorm gevoel van waardering als het lukt.


Ox

OX & BUCKS

Ox & Bucks, is te vinden in het hart van het zakelijke district van het WTC Amsterdam. Of je je nu moet voorbereiden op een vergadering of een kopje koffie wilt drinken. Of je geniet van een (zakelijke) lunch met collega's of de werkweek komt afsluiten met een cocktail op de vrijdagavondborrel. Ox & Bucks is dé plek op de Zuidas voor kwaliteit comfort-food met een goede sfeer, op het terras of in het restaurant. Het interieur van Ox & Bucks is ontworpen door Casper Reinders en Thijs Murré. Voor het WTC hebben ze een downtown-sfeer gecreëerd die geschikt is voor zowel informele bijeenkomsten als zakelijke afspraken.


Che Buono

CHE BUONO

Che Buono is hét Italiaanse restaurant op de Zuidas, waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of een middagborrel. Door de open keuken van Che Buono zie je de verse Italiaanse gerechten, waaronder pizza's, pasta's, salades en vis- of vleesgerechten die voor je worden klaargemaakt.

Che Buono is doordeweeks geopend vanaf 10.00 uur, gasten kunnen genieten van eten of drinken in het gezellige restaurant of buiten op het terras. Tot laat op het werk blijven? Geen probleem, Che Buono heeft heerlijke take-away gerechten.


Bar Boon

BAR BOON

Eetwinkel en espressobar Bar Boon. Sinds 2008 zorgen wij bij BAR BOON dagelijks met veel plezier voor onze gasten. Op locaties waar zowel wordt gewerkt als gestudeerd. BAR BOON is een plek om samen te komen, maakt niet uit met wie. Het assortiment is vers en wordt iedere dag met zorg bereid. Op het menu staan salades, stokbroodjes, soepen, smoothies. Ook voor een goeie kop koffie met een stuk taart kun je bij BAR BOON terecht. We zijn te vinden op Hilversum Mediapark Amsterdam Digital House en Conservatorium.  


DE EENDRACHT ABCOUDE

De Eendracht familie is begonnen met De Eendracht Abcoude, een horeca gelegenheid in de buurt en vooral voor de buurt! Inmiddels is De Eendracht niet meer weg te denken tijdens de events in Abcoude, denk maar eens aan de feestweek, koningsdag of de streetfood-markt. De Eendracht en Abcoude hebben elkaar gevonden! Omdat De Eendracht Abcoude is een grote locatie daardoor zijn structuur, taakverdeling tijdens de operationele dienst en protocollen uitermate belangrijk. Deze geven de duidelijkheid en houvast die nodig is als we met zo veel mensen tegelijk aan het werk zijn.


DE EENDRACHT MAARSSEN

De Eendracht Maarssen is in 2017 toegevoegd aan de Eendracht familie. Gelegen aan de Vecht en met eigen parkeergelegenheid achter het monumentale pand aan de Lange Gracht past De Eendracht Maarssen perfect in onze eendracht familie. We mikken met De Eendracht op de lokale markt, een klik met je directe omgeving en lokaal draagkracht voor onze zaken. We zetten het beleid m.b.t. prijs en gastvrijheid door zoals we dat ook in Amsterdam Centrum doen; prijs-kwaliteit in het voordeel van de gast, op persoonlijk niveau met de gasten communiceren en ‘voor de buurt-in de buurt-met de buurt’. 


DE EENDRACHT WEESP

De Eendracht Weesp is in 2018 toegetreden tot De Eendracht familie. Een vaste waarde bij De Eendracht is, met veel vaste gasten, leuke buurt-events zoals Koningsdag de Eendracht Danst en onze welbekende Pub Quiz organiseren. De Eendracht Weesp is een sfeervolle zaak met een gezellige bar, dus uitermate geschikt voor dit soort events.


DE EENDRACHT BLARICUM

Hier kan je 7 dagen per week, van 9.00 tot 24.00 uur terecht voor een ontbijt, heerlijke koffie, lunch, een borrel of diner. De Eendracht Blaricum gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide. Vooral in de weekeinden wordt De Eendracht Blaricum drukbezocht, is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. De Eendracht Blaricum heeft een groot terras aan de heide met 200 zitplaatsen, waarvan 5 loungehuisjes waar je kunt ontspannen op comfortabele dikke kussens met een hapje en een drankje. Voor de kinderen liggen er ballen om mee te voetballen. Ook voor paarden hebben wij plek om tot rust te komen en de hondenbakken staan klaar om te gebruiken. 


De Eendracht Hilversum

Begonnen als Hotel Hiensch in 1925, met als oprichter de legendarische Henk Hiensch, kent de De Eendracht Hilversum een lange historie als De Jonge Haan. Met de AVRO, de VPRO en de VARA als buren werd de Jonge Haan al snel de stamkroeg van deze omroepen. Nu in 2020 is de De Eendracht Hilversum uitgegroeid tot een van de drukste horecabedrijven in het Gooi en na 95 jaar is het nog steeds hét ontmoetingspunt van de Hilversumse media maar inmiddels weten onze buren  ons ook te vinden voor ontbijt, lunch of diner.