Collega's gezocht

Begonnen als Hotel Hiensch in 1925, met als oprichter de legendarische Henk Hiensch, kent de De Eendracht Hilversum (voorheen Jonge Haan) een lange historie. Met de AVRO, de VPRO en de VARA als buren werd de Jonge Haan al snel de stamkroeg van deze omroepen.Nu in 2020 is De Eendracht Hilversum uitgegroeid tot een van de drukste horecabedrijven in het Gooi en na 92 jaar is het nog steeds hét ontmoetingspunt van de Hilversumse media, maar ook de buurt weet ons te vinden.

Voor deze bijzondere zaak zoeken wij:

Assistent restaurantmanager:
Een assistent restaurantmanager die de Hilversumse horeca kent, vol in het Gooische leven staat, passie voor gastvrijheid heeft en graag zijn of haar schouders onder dit mooie project wil steken.

Afwasser:
Voor ons gezellige team in de keuken zijn wij op zoek naar iemand die minimaal 2 avonden in de week beschikbaar is vanaf 17.00 uur.

Medewerker bediening:

Wij zoeken een gastheer/gastvrouw pur sang, eentje van de oude stempel die weet wat er in de wereld te koop is. Die onze gasten erkend, maar zeer zeker ook herkend! Die het leuk vindt om zijn of haar kennis over te dragen op jonge mensen.Ben je bekend in het Gooi en wil je ons team komen versterken dan zoeken wij jou!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Is een van bovenstaande functies iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Stuur je CV en motivatie naar  info@deeendracht-hilversum.nl, solliciteer jij intern of ben je werkzaam bij een van onze andere locaties dan kun je jouw motivatie sturen naar hr@hethorecakantoor.