Horecatopper gezocht

Che Buono trattoria @ World Trade Center

Ober, Serveerster

Wie zijn we:

Che Buono een Italiaans restaurant, bevindt zich op de begane grond van het Amsterdamse World Trade Center. Geopend van maandag tot vrijdag (ja, we zijn in het weekend gesloten) bieden we de beste service en kwaliteit aan onze gasten van 10.00 tot 22.00 uur, met lunch, diner en veel drankjes. Ons team zit vol met energie en positief gevoel en wij  zijn nog op zoek naar een leuke enthousiaste dame of heer die ons team wilt versterken.

Wie ben je :

- Ten minste een jaar ervaring met werken in een bar of een restaurant.

- Je moet representatief zijn.

- Goede communicatie- en presentatievaardigheden zijn een must.

- Verantwoordelijk en gemotiveerd.

- Houd gastvrijheid en contact met mensen.

- Verantwoordelijk en hardwerkend.

- Werk zoeken voor een lange periode.

- Vloeiend in het Engels.

- Basiskennis van koffie, dranken en sterke drank.

- Meest belangrijke Big Smile en een Positive vibe.

Functieomschrijving:

De filosofie in ons bedrijf is dat alles snel, vlot en perfect getimed moet zijn, vooral tijdens de lunch, omdat onze gasten tijdens hun pauze weinig tijd hebben. Donderdagen en vrijdags is het druk tijdens de avond. Jouw taak is om onze gasten met veel plezier en zorg een aangenaam verblijf te hebben.

Om een lang verhaal kort te maken :

Als je een passie voor gastvrijheid deelt, en houdt van contact met mensen, van je werk houdt, het weekend en vakantie vrij wilt hebben, dan zijn we op zoek naar jou om ons team te versterken.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Stuur je CV met motivatiebrief naar Jurgen de Ridder: bedrijfsleider@chebuono.nl. Werk je al bij Het Horeca Kantoor maar lijkt dit jouw nieuwe droombaan te zijn stuur dan je motivatie naar HR@hethorecakantoor.nl